Bostadsfoto

Bostadsfoto

Behöver du attraktiva bilder för att sälja din bostad? Jag är specialiserad på bostadsfoto med 20 års erfarenhet. Maximera dina förutsättningar till en lyckad bostadsförsäljning med riktigt bra bilder som säljer!

Jag har mer än 20 år i branschen med bostadsfoto och arbetar från Haninge till hela stor Stockholm ner till Nynäshamn. Vilket innefattar bostadsfoto & mäklarfoto Västerhaninge, Dalarö, Tyresö, Enskede, Vega, Trångsund och allt däremellan.

En av det viktigaste delarna vid försäljning av huset, lägenheten eller fastigheten är riktigt bra bilder. Bilderna lockar köparen att välja just ditt objekt gentemot konkurrerande i samma område
För många potentiella köpare som letar nya objekt så är bilderna helt avgörande för vilka bostäder de kommer att prioritera för ett besök. Bra bilder kan få köpare att inse att en bostad som inte uppfyller vissa önskemål, ändå kan vara värd att titta närmare på eftersom den har så mycket annat som tillför. Om en köpare har bestämt att en bostad bör vara minst 120 kvadratmeter stor kan bli nyfiken att titta på en välplanerad 100 kvadratmeter stor lägenhet om bilderna visar ytorna på ett bra sätt.
Som säljare bör man därför anstränga sig för att visa sin bostad på bästa sätt genom riktigt bra bilder.

För mer information om tidsbokning eller priser, kontakta Patrik eller ring 070-78 33 785